Καλέστε μας στο 210 95 777 95 ή ζητήστε προσφορά

 

Ζητήστε προσφορά

Έχετε ένα νομικό πρόβλημα σχετικά με το domain name σας, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το GDPR, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την πολιτική απορρήτου ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το internet ;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και οι δικηγόροι μας που ειδικεύονται στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας, της τεχνολογίας των πληροφοριών και των νέων τεχνολογιών θα σας απαντήσουν το συντομότερο δυνατό.

 

Φόρμα ζήτησης προσφοράς

Πλαίσιο του νομικού μου προβλήματος (αυστηρά εμπιστευτικό): Καθορίστε το αίτημά σας για να σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Τα παραπάνω στοιχεία συλλέγονται από την Online Law προκειμένου να επεξεργαστούν και να ολοκληρώσουν το αίτημά σας για προσφορά των υπηρεσιών μας. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή μεταφοράς των δεδομένων σας ή μπορεί να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας (ή να ζητήσετε περιορισμό) ή μπορείτε να ορίσετε τη μοίρα των μεταθανάτιων δεδομένων σας. Αυτά τα δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν μέσω ταχυδρομείου στην Online Law - Μαρασλή 3 Αθήνα Τ.Κ. 10676 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο privacy@onlinelaw.gr και αυτό μετά την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

Στην Online Law δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.